Fleksible kabelbeskyttelsesrør og bend

Viktige kabler trenger ordentlig beskyttelse, som tåler både lave og høye temperaturer. Men samtidig må de være like fleksible som kablene, slik at de kan legges rundt hindringer, og opp i koblingsskap.
Med et fleksibelt kabelbeskyttelses rør kan man enkelt legge kablene i trygge omgivelser. Røret er svært enkelt å jobbe med, da det er så fleksibelt at du kan bøye det til i alle retninger du selv måtte ønske, og så holder røret seg slik. Diameteren kan også enkelt justeres opp 20% og ned -10%, ved å vri på røret. Lengden er justerbar med 20%.

Rørene kan festes på nåværende rør uten behov for ekstra klemmer eller rørdeler. Dette gjøres ved at man justerer diameteren, slik at den låses fast på innsiden/utsiden av det nåværende røret. Røret passer bra til bruk i oppbøy for styre-, fordeling- eller strømskap, ettersom det er krav om at disse kablene skal være skjermet. Rørene vil også fungere som en bøy-begrenser, slik at man hindrer knekk på kabelen/fiber.

Rørene kan enkelt forlenges og kuttes, og diameteren kan justeres etter behov slik at røret kan kobles på andre rør med ulik dimensjon.
Materialet er i PVC utviklet for å være slagfast i lave temperaturer.

  Leveres i kveiler à 4 meter, eller i lengder på 1,5 meter. Andre dimensjoner/lengder leveres på forespørsel.