Problemløser`n

Problemløser'n er et fleksibelt rør som har justerbar diameter. Det er et typisk «allround» -produkt som kan brukes til å koble sammen nåværende rør eller som komplett røranlegg.Problemløser'n blir distribuert gjennom vårt forhandlernettverk bestående av blant annet Flexit med flere. 

Problemløsern er tilpasset både profesjonelle entreprenører, samt privatmarkedet. Ofte blir Problemløser'n brukt til små, men viktige oppgaver, som å lede vann ut fra takrenner. Andre aktuelle bruksområder er som overgang mellom eldre/ukurante rør, lufting og ventilasjon, reparasjoner midt på rør, eller for å lede rør forbi hindringer eller høydeforskjeller i grøft og terreng. Røret er skjøtbare med hverandre.

Røret er fleksibelt og kan bøyes slik du selv ønsker. På denne måten kan det enkelt legges rundt hindringer, samtidig som diameteren er justerbar. Det betyr at røret vil fungere som en skjøtemuffe dersom du kobler det til nåværende rør og strammer til. Ingen slangeklemmer eller annet festemateriell behøves.

Problemløser'n kan brukes som bend og overgang mellom to ulike rør som har ulik diameter. Den eliminerer derfor behovet for flere rørdeler som overganger og bend. Jobben er dermed gjort på noen få minutter, ettersom diameteren kan justeres fra den ene enden til den andre.

Kommer i lengder som er tilstrekkelig for å lage 90ᵒ bend.

Problemløser´n flexibelt byggrør/reparasjonsrør med justerbar diameter.

Dimensjoner:
Ø 75 x L 650 mm, justerbar diameter 50-100mm. Lengde 480mm-650mm
Ø 100 x L 650 mm, justerbar diameter 75-125mm. Lengde 480mm-650mm